НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 16 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 10 від 22.01.2019р. 
Документ №10 від 22.01.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.01.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.01.2019р.  № 10
 

Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів

       

       Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 2 від 11.01.2019 року), заяви та представлені документи, керуючись Порядком надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2017 р. № 268, та Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:

1. Надати ____ яка взята на облік внутрішньо переміщеної особи з м. Донецька, проживає у місті Коломиї по вул._____, такій, що зазнала психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

2. Надати ____, яка взята на облік внутрішньо переміщеної особи з м.Донецька, проживає у місті Коломиї по вул. _____, такій, що зазнала психологічного насильства статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

3. Службі у справах дітей міської ради (І. Івахнюк) внести інформацію про дітей до банку даних про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів.




Міський голова                                                                                                        І. Слюзар


       



2011-2024 © Всі права застережено.