НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження порядку та грошової норми витрат на за..."  № 3378-40/2019-40 від 10.01.2019р. 
Документ №3378-40/2019 від 10.01.2019р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про затвердження порядку та грошової норми витрат на забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів
Рішення міської ради  №4442-59/2020 від 20.02.2020р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.01.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(40  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 10.01.2019р.  № 3378-40/2019-40
 

Про затвердження порядку та грошової норми витрат на забезпечення компенсаційними виплатами на харчування  учасників спортивних заходів


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 27 січня 2014 року № 146 «Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів», розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 12.07.2017 №391 “Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого рівня” , міська рада


вирішила:


       1. Затвердити Порядок забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів, за рахунок коштів міського бюджету (додається). 

       2. Затвердити грошову норму витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів за рахунок міського бюджету (додається).

       3. Відділу молоді та спорту міської ради (Колеснику В.Л.) забезпечити компенсаційні виплати на харчування за рахунок коштів міського бюджету учасникам спортивних заходів міського, обласного та інших рівнів згідно із затвердженими нормами, виходячи із реальних можливостей бюджету.

       4. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 06.12.2016 р. №1085-15/2016 «Про затвердження порядку та грошової норми витрат на забезпечення харчуванням  учасників спортивних заходів».

5. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови Бойцана В.В.



Міський голова                                                                                                                   І.Слюзар





      ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                       рішення міської ради

                                                                                       від 10.01.2019 р. №3378-40/2019



ПОРЯДОК

забезпечення компенсаційними виплатами на харчування

учасників спортивних заходів

за рахунок коштів міського бюджету


1. Порядок забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів за рахунок коштів міського бюджету (далі – Порядок) визначає механізм забезпечення харчуванням  учасників спортивних заходів за рахунок коштів міського бюджету (далі – бюджетні кошти).

2. До спортивних заходів, учасники яких забезпечуються компенсаційними виплатами на харчуванням за рахунок бюджетних коштів, належать: спортивні заходи, включені до календарного плану спортивно-масових заходів та навчально-тренувальних зборів відділу молоді та спорту Коломийської міської ради на відповідний рік, зокрема місцевого, всеукраїнського, міжнародного рівня та інші змагання з визнаних в Україні видів спорту, навчально-тренувальні збори місцевих команд з визнаних в Україні видів спорту, що проводяться на території України.

3. За рахунок бюджетних коштів під час проведення спортивних заходів забезпечуються компенсаційними виплатами на харчування спортсмени, тренери  та інші учасники, які забезпечують організацію та проведення спортивних заходів та відповідно до положень (регламентів) про проведення зазначених заходів включені до списку їх учасників згідно з розпорядчим актом організатора, що проводить спортивний захід; спортсмени та тренери, які включені до списку учасників навчально-тренувальних зборів  з видів спорту згідно з розпорядчим актом організатора, що проводить такі збори;

4. Видатки на забезпечення компенсаційними виплатами на харчування здійснюються в межах та за рахунок бюджетних асигнувань, передбачених кошторисом на відповідний рік по галузі «Фізична культура і спорт».

5. Грошова добова норма витрат на забезпечення компенсаційними виплатами на харчування учасників спортивних заходів затверджується кошторисом  відповідно до добової норми.

Зазначені норми витрат можуть переглядатися щороку на підставі  інфляції за попередній рік.

6. Під час проведення спортивних заходів організатор, що проводить такі заходи, забезпечує компенсаційними виплатами на харчування їх учасників відповідно до положення (регламенту) про проведення зазначених заходів та добових норм.

7. Перерахування в установленому порядку бюджетних коштів тренерам на їх платіжні картки здійснюється відділом молоді та спорту міської ради.

8. Забезпечення компенсаційними виплатами на харчування збірних команд міста з видів спорту та їх тренерів під час участі у навчально-тренувальних зборах здійснюється відповідно до затвердженої грошової добової норми витрат, шляхом перерахування коштів на власні платіжні картки тренерів для відшкодування учасникам спортивних заходів, які забезпечують себе харчуванням самостійно, з дотриманням встановленого режиму та раціону харчування.





       ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                       рішення міської ради

                                                                                       від 10.01.2019 р. №3378-40/2019





ГРОШОВА НОРМА

компенсаційних виплат на харчування учасників спортивних заходів



Норми витрат на харчування з розрахунку на одну особу на добу (грн.)


Учасники спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів

В межах міста

В межах області

За межами області

для юніорів, юніорок, молоді та дорослих

120

150

200

для юнаків та дівчат

120

150

200

для тренерів та інших категорій

120

150

200





2011-2024 © Всі права застережено.