НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про землекористування на вулиці Василя Симоненка..."  № 3284-39/2018-39 від 13.12.2018р. 
Документ №3284-39/2018 від 13.12.2018р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про землекористування на вулиці Василя Симоненка
Рішення міської ради  №3413-40/2019 від 10.01.2019р. Внесено зміни в інший нормативний акт
Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №3696-44/2019 від 25.04.2019р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.12.2018



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(39  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 13.12.2018р.  № 3284-39/2018-39
 


Про землекористування на вулиці Василя Симоненка


Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, графічні матеріали місця розташування земельної ділянки, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 93, 123, 141 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


вирішила:

  1. Припинити ПІДПРИЄМСТВУ «КОЛОМИЙСЬКА МІЖРАЙБАЗА»

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ право постійного користування земельною ділянкою площею 4,6550 га по вулиці Василя Симоненка, 1 на підставі поданої заяви за взаємною згодою сторін та перевести дану земельну ділянку до складу земель запасу міської ради (д.а. серія).

2. Надати ПІДПРИЄМСТВУ «КОЛОМИЙСЬКА МІЖРАЙБАЗА» ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛСПОЖИВСПІЛКИ дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0432 га по вулиці Василя Симоненка, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств за рахунок земель міської ради.

3. Надати Тремтячому Богдану Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1454 га по вулиці Василя Симоненка, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств за рахунок земель міської ради.

4. Надати Левицькому Зіновію Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1079 га по вулиці Василя Симоненка, 1  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємства переробної , машинобудівної та іншої промисловості   за рахунок земель міської ради.

5. Надати Левицькому Зіновію Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1034 га по вулиці Василя Симоненка, 1  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за рахунок земель міської ради.

6. Надати Зеленко Оксані Степанівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1177 га по вулиці Василя Симоненка, 1  для розміщення та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності пов’язаної з отриманням прибутку ) за рахунок земель міської ради.

7. Надати Станіщук Надії Степанівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1578 га по вулиці Василя Симоненка, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств за рахунок земель міської ради.

8.Надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ»  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,8813 га по вулиці Василя Симоненка, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель міської ради.

9. Надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0877 га по вулиці Василя Симоненка,  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель міської ради.

         10. Надати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТСЬКИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0954 га по вулиці Василя Симоненка, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за рахунок земель міської ради.

11. Фізичним та юридичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору. 

12. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

13. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.