НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про призначення відповідальних за оформлення документів..."  № 7-р від 16.01.2018р. 
Документ №7-р від 16.01.2018р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.01.2018



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 16.01.2018р.  № 7-р
 

Про призначення відповідаль-них за оформлення документів щодо опіки, піклування, усиновлення та відчуження майна, яке належить дітям

Керуючись статтями 6, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до посадових інструкцій працівників сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міської ради:


1. Призначити завідувача сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міської ради Мисливчук Галину Михайлівну відповідальною за оформлення документів щодо опіки, піклування та відчуження майна, яке належить дітям.

2. Призначити головного спеціаліста сектору опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей міської ради Грицко Олесю Андріївну відповідальною за оформлення документів щодо усиновлення дітей, заповнення анкет на усиновлення дітей та занесення відповідної інформації до Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Діти».

3. Начальнику служби у справах дітей міської ради І. Івахнюку ознайомити Грицко О. А. з передбаченою у законодавстві відповідальністю за розголошення таємниці  усиновлення, несвоєчасне заповнення анкет на усиновлення дітей, розголошення таємниці про перебування на обліку кандидатів в усиновлювачі та іншими вимогами нормативно-правових актів.

4. Розпорядження міського голови від 10.10.2006 року № 212-р «Про призначення відповідального за оформлення документів щодо опіки, піклування, усиновлення та відчуження майна, яке належить неповнолітнім» вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                                          І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.