НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення громадських слухань..."  № 5-р від 12.01.2018р. 
Документ №5-р від 12.01.2018р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.01.2018



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 12.01.2018р.  № 5-р
 

Про проведення громадських

слухань

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012р. №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», з метою залучення територіальної громади до розгляду пропозиції відділу культури Коломийської міської ради про присвоєння Коломийській дитячій музичній школі №1 імені композитора Анатолія Кос-Анатольського: 

1. Провести  12 березня 2018 року о 16:00 год. в залі засідань міської ради громадські слухання з питання «Про присвоєння Коломийській дитячій музичній школі №1 імені композитора Анатолія Кос-Анатольського».

2. Призначити відповідальною за проведення громадських слухань начальника відділу культури міської ради У. Мандрусяк.

3. Довести до відома територіальну громаду міста, що пропозиції (зауваження) стосовно присвоєння Коломийській дитячій музичній школі №1 імені композитора Анатолія Кос-Анатольського подаються у письмовій чи усній формі відділу культури міської ради до 12 лютого 2018 року за адресою м. Коломия вул. Театральна, 27, телефон 4-72-73.

4. Відділу інформаційної політики міської ради (Н.Сандецька) оприлюднити інформацію на офіційному веб-сайті міської ради.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В.Бойцана.





Міський голова                                                                                                                 І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.